Onze visie

Elektrobanen.nl is volledig en uitsluitend gericht op iedereen die werkt in de elektrotechniek en op zoek is naar een vacature, ontwikkelmogelijkheden, salarisinformatie, carriėreperspectieven etc.

Elektrobanen.nl is veruit de grootste vacaturebank voor specialisten in de elektrotechniek in Nederland en hard bezig om ook de plaats te worden waar je letterlijk álles kunt vinden wat relevant is qua werk in jouw beroepsveld.

Meer dan 10.000 vacatures op één plek

Alleen al in Nederland zijn er meer dan 1.000 vacaturesites. Of je nu een functie zoekt als elektromonteur, elektricien, mechatronica monteur of misschien nog een van die vele andere elektro gerelateerde functies: op heel veel van die ruim 1.000 sites kun je terecht. Maar op (letterlijk!) niet één van die sites was – tot voorkort – online álles te vinden op jouw vakgebied als Elektro specialist. Zocht je een passende vacature, of meer informatie over werk, inkomen en ontwikkeling in de elektrotechniek, dan moest je tientallen sites afzoeken naar de juiste informatie. Dat is op zijn zachtst gezegd natuurlijk ‘niet zo handig’. En als je er verder over nadenkt, dan is het eigenlijk ook best vreemd, als jij je realiseert dat er op de hele Nederlandse arbeidsmarkt veel mensen werkzaam zijn in de elektrotechniek, die geen eigen plaats hebben op internet. Waar letterlijk alles te vinden is over werken in de elektrotechniek. 

Wat zijn de interesses van een elektromonteur?

Anderzijds: misschien is het ook weer niet zo héél vreemd dat het tot voor kort zo werkte. Want: al die honderden vacaturesites zijn uitsluitend gebaseerd op het aanbod van vacatures en zelden op de vraag naar vacatures. Laat staan dat er op die sites ook aandacht is voor andere informatie naast de vacature zelf waar jij naar op zoek bent: carriėremogelijkheden, ontwikkelingskansen, salarisvergelijkingen enz. Met andere woorden: de werkgever staat centraal bij al die ruim 1.000 vacaturesites. En niet jij!

Alle informatie op een website

En daarom is er Elektrobanen.nl. Elektrobanen.nl is volledig en uitsluitend gericht op iedereen die werkt in de elektrotechniek en op zoek is naar een vacature, ontwikkelmogelijkheden, salarisinformatie, carriėreperspectieven etc. Elektrobanen.nl is daarom veruit de grootste vacaturebank specialisten in de elektrotechniek in Nederland en hard bezig om ook de plaats te worden waar je letterlijk álles kunt vinden wat relevant is qua werk in jouw beroepsveld. Omdat wij jou als uitgangspunt nemen: Wat heb jij nodig, waar ben jij naar op zoek en hoe kunnen wij jou helpen aan een andere baan, om je verder te ontwikkelen etc.

Mocht je op zoek zijn naar een vacature of informatie en je kunt het antwoord niet vinden op onze site: laat het ons weten, dan gaan we er wat aan doen. Want: elektrobanen.nl is er voor jou!

Elektrobanen.nl is er voor jou!

Ben je op zoek naar een projectfunctie of informatie over werken in projecten en kun je het antwoord niet vinden op onze site? Laat het ons weten en wij helpen jou verder!

Bekijk ons volledige aanbod